PAL ZILERI: lichidarea de stoc 2022 pînă la -70%

17:18 10/02/2023

«Poți avea absolut totul, dacă vei alege costumul potrivit» - acestea sun cuvintele renumitei Edith Head. Bine ați venit în magazinul italian PAL ZILERI în CC Grand Hall, unde veți fi îmbrăcat la patru ace. Doar branduri de elită cu reduceri de pînă la -70%.

 

 

Un costum perfect PAL ZILERI va deschide în fața Dvs orice ușă. Utilizarea țesăturilor exclusive Super 250s a celor mai bune fabrici din Italia, țesătura anatomică confortabilă și o notă de lux - este un element de mîndrie pentru posesorul unui astfel de costum.

Orice țesătură pe pantaloni, jachetă se prelucrează manual - datorită acestui fapt, costumul se va potrivi perfect pe figura Dvs., de parcă ar fi cusut la comandă.

pal zileri chisinaupal zileri chisinau

"Luxul trebuie să fie confortabil, astfel deja nu mai este lux", - cuvintele renumitei Coco Chanel. Masurind odată costumul PAL ZILERI, nu veți dori să mai îmbrăcați altceva.

corneliani chisinaucorneliani chisinau

Specificul brandului de lux italian CORNELIANI constă în faptul că, îmbrăcămintea nu sustrage atenția de la posesor. CORNELIANI doar evidențiază statutul Dvs și nivelul de viață.

 

 

Brandurile italiene PAL ZILERI și CORNELIANI – sunt exemplul ideal al unui stil perfect. Profitați de oferta specială de la magazinul PAL ZILERI în CCA Grand Hall – reduceri pînă la 70% sunt doar o dată pe an. Vă așteptăm!

pal zileri chisinau