SPORTLANDIA: Premiera brandurilor americane New Balance și New Era Era

12:43 20/05/2022

Fanii mărcilor americane New Balance și New Era se bucură. În SPORTLANDIA, premiera noilor mărci sportive care sunt purtate de sportivii și celebritățile lumii!

sportlandia moldovasportlandia moldovasportlandia moldova

Știați că New Balance s-a născut în 1938 datorită găinei?

Creatorul pantofilor New Balance William Riley, privind o găină, a observat că pasărea are o stabilitate excepțională și un echilibru excelent în timpul mersului , datorită structurii speciale a piciorului.

În 1976, adidasii New Balance M320 au aruncat în aer întreaga lume. Fără exagerare, modelul 320 a devenit un hit absolut și a intrat rapid în toate tendințele!

sportlandia moldovasportlandia moldova

De atunci, New Balance a devenit lider în lumea încălțămintei sport și  deține o poziție de lider până în prezent.

O altă premieră sunt șepcile de baseball New Era. Cu siguranță ați văzut șepcile cu majuscule NY și LA. Cristiano Ronaldo, Jay-Z, Beyoncé, Kendall Jenner, Hillary Clinton - toți au fost văzuți în șepci de baseball de la New York Yankees și Los Angeles Dogers.

sportlandia moldovasportlandia chisinau balti

 Șepcile emblematice NEW ERA de la New York Yankees și Los Angeles Dogers sunt mult mai mult decât un articol pentru fani. Ele sunt cele mai întrebate din lume.

sportlandia chisinau baltisportlandia chisinau baltisportlandia chisinau baltisportlandia chisinau baltisportlandia chisinau balti

Pentru dvs. magazinele SPORTLANDIA sunt deschise zilnic în Chișnău și Bălți intre orele 9:00 și 21:00. Vă aşteptăm!

sportlandia chisinau balti