SPORTLANDIA: Grăbește-te să cumperi cu reduceri de până la -70%

12:07 21/01/2022

Au mai rămas doar 10 zile până la finalul vânzării cu reducere  în rețeaua de magazine de sport SPORTLANDIA! Grăbește-te să cumperi cu reducere de până la -70%.  SPORTLANDIA salută toți iubitorii sărbătorilor de iarnă. În plin sezon de schi - reduceri de până la -70% la echipamentele de schi de la cele mai bune mărci mondiale!

sportlandia moldova

Cine plănuiește să urce pârtiile cu cel mai bun echipament ar trebui să aibă grijă de cel mai important lucru: schiurile alpine și bocancii Salomon sunt cel mai bun echipament  pentru pârtii.

sportlandia moldovasportlandia moldovasportlandia moldova

SPORTLANDIA este lider în Moldova în oferirea de echipamente pentru sporturile de iarnă. Doar cele mai bune mărci mondiale Columbia, Salomon, EA7, Barts, La Sportiva, Relax cu tehnologii de conservare a căldurii și cel mai bun preț garantat.

sportlandia moldovasportlandia chisinausportlandia moldova

Examinați cu atenție îmbrăcămintea și încălțămintea pentru schi - până și cele mai mici detalii sunt realizate cu mare grijă, asigurând o durată lungă de viață și confort la purtare. Modelele sunt cusute din materiale cu membrană și izolație sintetică modernă, care este mult mai ușoară și mai eficientă decât puful.

sportlandia moldovasportlandia moldovasportlandia moldova

Copiii nu vor recunoaște niciodată că le este frig. Colecția pentru copii din materiale rezistente la vânt și la apă le va menține căldura și va ține departe umezeala.

sportlandia chisinau baltisportlandia moldovasportlandia moldova

Acum ești complet pregătit să cucerești vârfurile muntoase. Contactați-ne, suntem bucuroși să vă ajutăm să alegeți cele mai bune produse pentru sporturile de iarnă și recreere la cele mai bune prețuri din Moldova. SPORTLANDIA lucrează pentru dvs. în fiecare zi de la 9:00 până la 21:00 la Chișinău și Bălți.

sportlandia moldova