SPORTLANDIA: cele mai principalele noutăți despre adidașii de curse Asics, Salomon, Under Armour

15:31 17/07/2020

În lumea alergării a apărut termenul de„doping tehnologic” care ar insemna adidașii ce influențiază performanțele unui sportiv. Cum functioneaza asta? Și este posibil să vă îmbunătățiți rezultatul cu noii adidași?

ASICS deține dominanța deplină la maraton.

asics moldova

Boston, Londra, Berlin, Chicago, New York și Tokyo Marathons 2019: peste 57% dintre alergătorii la maraton au alergat și au stabilit recorduri în adidașii ASICS.

купить кроссовки асикс кишиневасикс кроссовки

ASICS este în prezent cel mai avansat pantof pentru competiție din lume. Este vorba despre legendara tehnologie ASICS GEL, care asigură o amortizare maximă.

IMPORTANT! Alergarea fără amortizare roade articulațiile, lovește glezna și genunchiul, iar apoi trece la partea inferioară a spatelui și a coloanei vertebrale. ASICS deminuază sarcina și oferă alergătorului un impuls puternic.

asics chisinauасикс гранд хол, asics grand hall

SALOMON ține dominanța deplină în lumea trailranning.

кроссовки саломон кишинев

Adidașii SALOMON pot fi comparați cu Formula 1, care a fost adaptată pentru reliefuri complexe.

salomon chisinaucalomon adidasi

Este vorba despre Contagrip: registered: talpă, care este utilizată exclusiv doar la pantofii Salomon și are o tracțiune excepțională și rezistență la uzură.

UNDER ARMOR domină în lumea „adidașilor deștepți”.

Cum funcționează adidașii deștepți?

спортландия кишиневандер армур кишиневunder armour sportlandia

Un cip este încorporat în talpa pantofului piciorului drept care urmărește indicatorii de rulare: distanță, timp, ritm, calorii, cadență, lungime de pas, timp de contact cu pământul, unghiul piciorului la aterizare. În baza acestor indicatori, programul creează diagrame și oferă recomandări privind îmbunătățirea rezultatului.

спортландия кишиневспортландия кишинев молдова

Pentru Dumneavoastră, magazinul sportiv SPORTLANDIA funcționează în CCA Grand Hall în fiecare zi între orele 9:00 și 21:00.Vă așteptăm!

спортландия кишинев негруцци 2/4