PAL ZILERI: reduceri de până la -50% la mărcile italiene clasa premium

09:14 20/07/2021

Magazinul italian PAL ZILERI, situat în CCA Grand Hall, anunță vânzări cu reduceri de până la -50% la colecția 2021 a mărcilor premium PAL ZILERI și CORNELIANI.

 

PAL ZILERI și CORNELIANI sunt renumiți producători de îmbrăcăminte pentru bărbați care stabilesc tendința în moda de afaceri de mulți ani. Cererea pentru ele nu scade, deoarece orice bărbat de rang înalt consideră că este de datoria sa să aibă cel puțin un costum premium de la un brand cunoscut în garderoba sa.

pal zileri chisinau

Marcile italiene PAL ZILERI și CORNELIANI sunt asociate cu bogăția și statutul proprietarului lor. Fiind adevărații cunoscători ai lucrurilor de designer ,sunt gata să investească în propriul stil, chiar dacă este scump. Țesăturile luxoase din lână de calitate înaltă „super”, cu adaos de cașmir, mătase, alpaca, combinate cu moda înaltă conferă PAL ZILERI și CORNELIANI o eleganță de neegalat.

 

PAL ZILERI și CORNELIANI Сasual sunt o linie care reflectă ultimele tendințe. Modelele îndrăznețe, țesăturile experimentale, tehnologiile de croire inovatoare îndeplinesc standarde ridicate de calitate.

corneliani chisinau

Profitați de oportunitatea de a achiziționa mărci italiene clasa premium cu reduceri de până la -50%. Pentru dvs., magazinul italian PAL ZILERI, situat în CCA Grand Hall, este deschis în fiecare zi între orele 9:00 - 21:00. Vă așteptăm!

pal zileri chisinau