Pal Zileri: Noua colecție toamnă-iarnă 2017-18

16:20 28/09/2017

Colecția Pal Zileri FW17 este creată cu un echilibru între tradiție și modernitate, treptat transformând excelența casei de modă într-o estetică contemporană liberă. Toate modele colecției cu ușurință se combină între ele, creând combinații luxoase și contemporane neașteptate.

 Diferite stiluri, de la formal la casual formează ținute armonioase și rafinate. Stilul oficial al costumelor se combină cu o helancă sau cu o cămașă în dungi, iar îmbrăcămintea sport este reinterpretată în arta croitorului pentru a crea o garderobă universală și elegantă pentru orice ocazie.

Pal Zileri FW17

Paleta de culori Pal Zileri FW17 scot în evidență combinațiile armonioase și călduroase care perfect se potrivesc cu materiile excluzive, așa ca lână, catifea și țesătura cu efect «tablă de șah».

Pal Zileri FW17

Dar pentru ocaziile speciale și plimbările de seară îmbrăcămintei oficială este singura expresie a experienței de afaceri și a eleganței moderne, pentru a străluci și a fii în centrul atenției în calitate de stăpân sau oaspete. Combinarea formei cu funcționalitatea, creează o colecție în vogă indiferent de timp.

Pal Zileri FW17

Colecția LAB Pal Zileri, reprezintă expresia designului italian  cu o atingere internațională, este focusată pe combinarea stilului contemporan urban, ținutele de zi cu zi și îmbrăcămintea sport.

Colecția LAB Pal Zileri este orientată spre bărbații tineri, dinamici și moderni, fiecare haină fiind inovatoare și funcțională.

Pal Zileri FW17

Îmbrăcămintea sport și cea de zi cu zi din noua generație combinată cu calitatea superioara de coasere reflectă know-how-ul și ADN-ul mărcii Pal Zileri în ceia ce privește abilitățile de coasere și croială. Datorită acestui fapt, siluetele par simple și naturale.

Pal Zileri FW17

Tricotajul elastic este transformat de meșteri într-un blazer stilat, iar țesătura Thermore oferă căldură suplimentară.

Pal Zileri FW17

Care se potrivește atât pentru birou, cât și pentru o ieșire într-o galerie de artă sau club, această colecție – este o adevărată odă  universalității ți pragmatismului.

Pal Zileri FW17

Vă așteptăm în CCA Grand Hall, în magazinul de brand Pal Zileri, etajul 3.