PAL ZILERI: noua colecție primăvară-vară 2021 este deja în vânzare

10:25 22/04/2021

O nouă colecție primăvară-vară 2021 este prezentă în magazinul de marcă PAL ZILERI din CCA Grand Hall.

 

Casa PAL ZILERI este pe lista celor care dictează moda mondială. Aceasta este standardul modei moderne pentru bărbați, un indicator al statutului ridicat și al stilului impecabil.

Costumele superbe ale PAL ZILERI rămân elementul absolut la modă în acest sezon. Țesăturile exclusive, special dezvoltate pentru PAL ZILERI, nu împiedică mișcarea, respiră, sunt protejate de umezeală, au impregnare antibacteriană și practic nu se încrețesc.

пал зилери кишинев гранд хол

Colecția de primăvară-vară PAL ZILERI LAB 2021 este chintesența tinereții eterne și a iubirii de viață. Vă așteaptă o paletă de culori vibrantă: toate nuanțele mării, tonuri nisipoase, fumurii combinate cu indigo și roz fiert.

Și ca întotdeauna, țesături exclusive în cooperare cu fabrica Biela. Țesături texturate din lână premium 100% și țesătură Natte din fibre naturale.

pal zileri chisinau

Noua colecție PAL ZILERI SS21 poate fi descrisă la nesfârșit, dar este mai bine să o vedeți o singură dată. Pentru dvs., magazinul de marcă PAL ZILERI este deschis în fiecare zi de la 9:00 la 18:00 în ССA Grand Hall. Vă așteptăm!

пал зилери кишинев гранд хол