Nike: Colecția nouă Toamna 2017 deja în vânzare

14:08 13/09/2017

Brandul Nike este adorat în primul rând pentru adidașii săi. În unicul magazin de firmă Nike, amplasat în CCA Grand Hall deja este prezentată noua colecție FA 2017 a modelelor legendare apreciate în întreaga lume – Cortez, Huarache, Air Zoom Pegasus 34, Zoom Structure, Air Max!

 

Pe lângă adidași, în magazinul de firmă Nike sunt expuse absolut toate elementele a echipamentului sportiv și a hainelor sportive create în stil urban pentru bărbați, doamne și copii. 

Nike новая коллекция 2017

Compania Nike în decurs de zeci de ani rămâne lider în vânzări de încălțăminte sportivă atât pentru profesioniști cât și pentru simpli amatori a modului de viață activ. Fashion-istele moderne au evaluat la maximum capodoperele designerilor și au inclus adidașii în lista de încălțăminte must have, cu ajutorul căreia pot fi create look-uri impecabile și extraordinare.

Nike новая коллекция 2017

Tălpile ortopedice aplicate de Nike reduc considerabil presiunea asupra tălpii, fapt ce duce la un mers liber și confortabil chiar și după o plimbare de ore în șir. Sistemul de ventilare la rândul s!ău oferă în permanență circularea aerului proaspăt. În adidașii Nike picioarele nu asudă  - fact demonstrat

Nike новая коллекция 2017

Procurați numai producția originală Nike.

Vă așteptăm în magazinul de firmă Nike, CCA Grand Hall et. 3.

магазин Nike ТРЦ Grand Hall