Ne îmbrăcăm calduros în SPORTLANDIA!

15:16 18/10/2021

Ne încălzim pentru toamnă împreună în magazinele SPORTLANDIA - avem noi colecții sezoniere cool, nerealiste. Creați ținute elegante și bucurați-vă de toamnă cu cele mai noi articole de la mărcile preferate.

sportlandia chisinausportlandia chisinausportlandia chisinau

COLUMBIA este liderul absolut și cel mai iubit brand printre clienții noștri atunci când vine vorba de echipamentul toamnă-iarnă. Noua colecție COLUMBIA cu tehnologie Omni-Heat Infinity vă așteaptă deja în magazinele SPORTLANDIA din Chișinău și Bălți.

sportlandia chisinausportlandia chisinausportlandia chisinau

Iată câteva sfaturi despre cum să te îmbraci pentru a menține caldura și confortul. Multi- straturile sunt mai bune decât o singură piesă caldă. Lenjerie termică ușoară în primul strat, lână caldă, de exemplu COLUMBIA Lodge- în al doilea, și un paravânt ușor sau membrană în al treilea. Și nu uita de căciulă!

 

Ești gata să porți pantaloni scurți, cu condiția ca brațele și picioarele tale să fie calde? Căută punctele de pierdere a căldurii și încălzește-le.

sportlandia chisinausportlandia moldovasportlandia moldova

Cei care nu se tem de hibernare sunt copiii noștri. Pentru ei, alege tehnologii care transferă umezeala din corp pe suprafața țesăturii, unde este distribuită și se evaporă rapid. De exemplu, cu tehnologia COLUMBIA OMNI-WICK, copilul dumneavoastră nu va fi niciodată transpirat după o plimbare.

sportlandia moldovasportlandia baltisportlandia moldova

Tuturor mult sport! Pentru dvs., magazinele SPORTLANDIA sunt deschise în fiecare zi în Chișinău și Bălți de la 9:00 la 21:00. Vă așteptăm cu toată familia!

sportlandia moldova