ADIDAS: noua colecție de vară 2023

17:25 03/05/2023

Articole mult așteptate, hituri absolute - aceasta este noua colecție de vară adidas 2023. Deja în vânzare în magazinul de marcă adidas din CCA Grand Hall!

 

 

Magazinul adidas are o gamă uimitoare de pantofi sport pentru vară. Alege un model special de top care să devină preferatul tău pentru lunile următoare.

adidas moldovaadidas moldovaadidas moldovaadidas moldovaadidas moldovaadidas moldovaadidas moldova

Iată-i, pantofii sport de top ai sezonului estival - adidas Ozelia din familia OZWORLD.

Aceștia nu sunt simpli pantofi, ci un adevărat simbol ai anilor 90, combinând stilul trecutului și inovațiile premium ale viitorului. Datorită tălpii intermediare AdiPrene, aceștia sunt uimitor de confortabili.

adidas moldovaadidas moldovaadidas moldovaadidas moldovaadidas moldovaadidas moldova

Domnișoarele au un articol de cult pentru 2023 - adidas Alphaboost V1,  pantofi pentru alergare ultra-ușori cu amortizare premium Boost. Îi poți purta în timpul alergării, la o întâlnire cu prietenii, la plimbare. În general, cu ei ai totul în ordine.  Te simți confortabil,sprijinit,stilat.

adidas moldovaadidas moldovaadidas moldova

Nu uitați să plătiți până la 20% din prețul de achiziție cu punctele de fidelitate acumulate. Pentru dvs., magazinul de marcă adidas este deschis în fiecare zi în CCA Grand Hall de la 9:00 până la 21:00. Vă așteptăm!

adidas moldova