Academia de karting: s-a deschis sezonul 2023

11:31 03/03/2023

Academia de Karting din fața CCA Grand Hall a deschis noul sezon 2023. Vă așteaptă cele mai bune mașini de curse de la liderii mondiali, echipamente profesionale, o pistă de karting interesantă, o școală de karting pentru copii și adulți.

академия картинга кишинев

Parcul de mașini a Academiei de  Karting este format din 12 karturi SODI și MS KART cu motoare de până la 270 cmc. Compania franceză SODI este cea, care produce cele mai bune mașini de curse pentru piste de karting deschise.

академия картинга

Academia de  Karting vă garantează securitate  deplină  și plăcere maximă de a conduce o mașină sport adevărată!

академия картинга детский картингакадемия картинга

Academia de Karting a deschis o Școală de Karting pentru copii de la vârsta de cinci ani. Mândria Academiei de Karting este personalul de antrenori - ei vor găsi la fel de ușor și cu succes o abordare atât pentru tinerii cursanți începători, cât și pentru adevărații maeștri experimentați.

Avem reduceri pentru cursele de grup.

академия картинга кишинев

Sperăm, că viitorii campioni mondiali își vor lua startul sideral  la Academia de Karting.  Academia de Karting din fața CCA Grand Hall, bd. Negruzzi 2/4 (+373) 022 830 083, karting.grandhall.md

 

академия картинга кишинев

* Pe kart poate merge  un copil cu o înălțime de 130 cm sau mai înalt. Cagula de protecție se achiziționează separat , din contul Pilotului. Pilotarea unui kart fără cagula de protecție este interzisă (în conformitate cu standardele de igienă).