Pal Zileri: reduceri de sărbători până la -60%

10:49 24/12/2020

Dacă doriți să oferiți un cadou bun de marcă pentru Anul Nou, trebuie să veniți în CCA Grand Hall. Cele mai bune mărci din lume sunt vândute aici: Nike, adidas, Columbia, Emporio Armani EA7, Testoni, Pal Zileri, Hugo Boss - toate cu până la 70% reducere.

Dacă alegeți un cadou pentru un Bărbat, vă recomandăm să vizitați magazinul Pal Zileri de la etajul 3 în CCA Grand Hall. Brandurile italiene exclusive Pal Zileri, Emporio Armani EA7, Corneliani, A. Testoni sunt acum în vânzare cu reduceri de până la -60%.

testoni italian

Legendarul brand de lux A. Testoni este o încălțăminte italiană realizată manual pentru bărbați, care va oferi respectabilitatea și va sublinia statutul înalt al proprietarului său.

pal zileri chisinau

Brandul global Pal Zileri s-a impus ca lider în producția de îmbrăcăminte premium pentru bărbați, creând modele unice clasice și casual, folosind tehnologii avansate.

corneliani chisinau

Brandul Corneliani a devenit simbolul eleganței masculine prin croitorie și țesături de calitate. În fața mea e un bărbat de succes ”, spune costumul Corneliani.

ea7 emporio armani chisinau

Magazinul italian Pal Zileri este o combinație excelentă dintre preț și calitate pentru produsele de lux. Grăbește-te, numărul articolelor promoționale cu reduceri de până la -60% este limitat!

 

Lucrăm pentru dvs. în fiecare zi de la 9:00 la 21:00 - magazinul Pal Zileri din CCA Grand Hall, etajul 3.

pal zileri chisinau