ADIDAS: În premieră în Moldova colecția aniversară ecoinovatoare

15:51 17/09/2020

ADIDAS sărbătorește 50 de ani a legendarilor adidași Superstar. În cinstea aniversării, ADIDAS a lansat o nouă colecție ecoinovatoare, care include cele mai tari legende ale cultului de stradă a generațiile trecute.

Întâlnește-i! Adidașii aniversari de cult ADIDAS SUPERSTAR la SUPER preț de 1699 lei!

 

De 50 de ani, SUPERSTAR s-a impus ca o siluetă de cult. De la vedete de baschet la trupe legendare de rap, silueta iconică cu decolteu forma V a devenit un simbol al cultului de stradă.

adidas moldova

Locul central a colecției aniversare ocupă seria de materiale de înaltă tehnologie realizate din fibre reciclate.

adidas кишинев гранд холasics chisinauкупить шапку adidas

Tehnologiile de absorbție a umidității AEROREADY și COLD.RDY sunt cele mai noi materiale ecoinovatoare realizate din 75% materiale reciclate din oceane.

adidas womenadidas femei chisinauadidas сумки

ADIDAS vede viitorul în țesăturile reciclate și intenționează să treacă complet la plasticul reciclat din resturile oceanice până în 2024. 

Principalul laitmotiv al colecției aniversare este Total Black. Negrul premium și minimalist este întotdeauna relevant. În afara tendințelor și a timpului.

adidas инвентарь коврик для йоги скакалка

Magazinul de marca ADIDAS îi invită pe toți la premiera unică a colecției aniversare 2020. Lucrăm pentru dvs. în fiecare zi de la 9:00 până la 21:00 în CCA Grand Hall, la etajul 3.

адидас кишинев гранд хол