ADIDAS: reduceri până la -50% la colecția de vară

14:49 02/07/2020

Provocați căldura și experimentați tehnologiile inovatoare ADIDAS Climachill, Climacool, Climalite, cu efect de răcire. Prețurile sunt reduse până la -50%!

 

 

Haine și încălțăminte pe timp de căldură : la ce ar trebui să se acorde atenție în primul rând?

Piciorul trebuie să „respire”. Tehnologia ClimaCool reglează microclimatul, asigură ventilația, elimină excesul de umiditate. Utilizarea materialelor respirabile creează un mediu optim, chiar și în timpul activităților considerabile.

adidas moldovaadidas кишинев гранд хол

Căldura nu este adversarul tău. Tehnologia Climachill sunt niște sfere de răcire,executate din aluminiu.

Creează un efect de răcire, menține un microclimat optim chiar și atunci când asfaltul fumegă literalmente la lumina directă a soarelui. 

adidas womenспортивные товары

Și pentru a evalua nivelul exorbitant de confort al adidașilor de vară ADIDAS, este suficient să le probați o singură dată.

адидас для мальчиков

Tehnologia Clima Cooling este o adevărată salvare pentru copii pe timp de căldură. Răcirea are loc datorită sferelor microscopice din aluminiu în locurile de încălzire frecventă a corpului. 

Acest lucru oferă o răcoare chiar și pe zăpușeală.

adidas girls

Oferiți-vă Dumneavoastră și celor dragi o plăcere răcoroasă. Folosiți căldura în avantajul dvs. cu ajutorul încălțămintei ADIDAS.

De la 1 iulie, magazinul brandului ADIDAS din CCA Grand Hall este deschis în fiecare zi între orele 9:00 și 21:00. Vă aștepăm!

adidas кишинев гранд хол