NIKE: suntem deschiși începând cu 8 iunie!

17:44 06/06/2020

Just Do It. Fă-o - bucură-te de fiecare zi. Bucurați-vă cu Nike, pentru că hainele și încălțămintea care vă așteaptă în magazin vă vor oferi Emoții-Super-Pozitive!

nike chisinaunike mokdova

Prima probă a oricărui model va fi o „revoluție” pentru dumneavoastră. Nike este un imn al tehnologiei și întruchiparea fanteziilor celor mai progresivi designeri ai secolului XXI!

Dar înainte de a încerca pe Nike, ar trebui să știți că toate modelele sunt testate la o distanță de o lungime mai mare de 27.000 km.

Mărturiile sportivilor și cercetările în biomecanica sportivilor ajută Nike să creeze produse perfecte care să te ajute să obții rezultate sportive incredibile.
 

nike кишиневnike кишинев

Începeți cu pantofii. Zona de ventilație, ușurință și confort - Nike creează pantofi care se adaptează caracteristicilor corpului tău, devin „a doua piele” cu cea mai uimitoare absorbție din istoria sportului.

Zonele de ventilație asigură respirabilitatea acolo unde este necesar. Învingeți căldura în modelele de cult, kituri inovatoare elegante pentru sport și activități în aer liber.

Testați echipamentul Nike chiar în magazin - mergeți pe banda de alergare și verificați toate inovațiile Nike în acțiune. Meritați ce-i mai bun!

Siguranța dvs. este o prioritate. Respectăm precauțiile stricte: sunt furnizate antiseptice de mână, consultanții Nike lucrează cu măști, o distanță de 1,5 metri este întotdeauna respectată între angajații magazinului și clienți.

Vă așteptăm! Magazinul Nike din CCA Grand Hall, etajul 3. Orar: luni-vineri 10:00-16:00, sâmbătă și duminică - zile libere.

nike кишинев гранд хол