Sportlandia: frigul nu are nici o șansă

14:47 01/11/2019

Te întrebi cum să te îmbraci în sezonul rece, ca să nu îngheţi afară? Sportlandia a pregătit pentru tine cea mai largă gamă de calitate înaltă şi la super prețuri.

               Zilele reci nu este un motiv pentru a sta acasă. Pentru a vă bucura de activitățile în aer liber, trebuie să vă îmbrăcați calduros și să faceți totul pentru ca să nu vă îmbolnăviţi.

sportlandia, sportlandia md

Scapă de excesul de greutate. Toate echipamentele trebuie să fie ușoare, dar durabile. Cu aceasta o să vă ajute materialele noi tehnologice și practice. Atrageţi atenția la rezistența la umiditate, atât a încălțămintei, cât și a hainelor.

grand hall, grand hall chisinau

Pentru fashionistele active, cea mai potrivită opțiune este o geacă lungă cu termoregulare. Aceste lucruri sunt făcute din cele mai noi tehnologii, sunt foarte practice, păstrează căldura, nu sunt greu de îngrijit și arată elegant.

adidas, nike, nike kids, adidas kids

Alegeți nu cizmele cu toc înalt, iar botinele joase de tip casual - confortabile și calde. Ele sunt potrivite atât pentru plimbare cât și pentru ocupaţii mai active.

adidas moldova, nike moldova

Atunci când alegeți îmbrăcămintea exterioară, atrageți atenția la material. Scurtele călduroase sunt mai potrivite pentru plimbări cu copiii și pentru activități în aer liber. Pentru ele este folosit materialul membran, care îndepărtează umezeala de pe corp, reține căldura și are calitate impermeabilă. Magazinul sportiv Sportlandia, oferă îmbrăcăminte atât pentru părinți, cât și pentru copii.

адидас, найк, найк кишинев

Atunci când alegeți încălțăminte caldă pentru copii, este important să atrageţi atenția la mai multe detalii. Încălţămintea trebuie să fie de o mărime potrivită, să fie cusută din material de calitate și chiar mecanismul de încheiere trebuie să fie funcțional, pentru confortul și protecția căldurii a copilului.

гранд холл, зимняя одежда, зимняя обувь

Pentru plimbările toamna, este important să alegeți o țesătură hidrofugă. Ţine-ţi minte despre confort. Asigurați-vă că nimic nu constrânge şi nu limitează mişcările.

зима, пуховики кишинев, fila, outventure

Grosimea și materialul tălpii oferă protecție împotriva ploii și frigului. Cu cât mai departe de suprafață, cu atât mai puține frisoane vă vor simți gleznele.

salomon, columba, haine de iarna

Sportlandia oferă o gamă largă de îmbrăcăminte și încălțăminte caldă și funcțională, potrivite atât pentru plimbări cotidiene cât și pentru activități în aer liber.

Pentru tine, magazinul sportiv SPORTLANDIA este deschis în fiecare zi între orele 9:00 și 21:00 în CCA Grand Hall, la etajul 3. Te așteptăm!

incaltaminte iarna, botine, scurta, geaca