Academia de Karting: circulă mai mult!

16:23 01/07/2019

     Dacă sunteţi începător în karting, sunteţi în căutarea aventurilor şi doriţi să învăţaţi ceva nou, atunci Academia de Karting este special pentru Dvs. Aceasta este o experiență interesantă, cu posibilitatea de a circula pe pista!

În Academia de Karting, situată în faţa CCA Grand Hall, puteţi profita de super preţuri fierbinţi! Fiecare a doua cursă 59 lei!*

академия картинга, картинг в кишиневе

Kartingul nu este doar plăcerea de a conduce o mașină ascultătoare și manevrată, dar, de asemenea, un simulator care pune în mişcare aproape toate grupurile musculare, menținându-le astfel în formă.

Dacă nu ați încercat niciodată să conduceţi un kart, vă recomandăm să vizitați academia noastră cel puțin o dată, pentru a înțelege de ce kartingul devine din ce în ce mai popular în fiecare zi.

картинг в молдове, картинг гранд холл

Petru toţi care sunt gata să obţină cele mai bune rezultate pe pistă, avem lecţii unde puteţi primi abilităţi de conducere, de la un instructor profesional cu privire la siguranță.

karting in moldova, karting chisinau

 

Noi vedem în karting nu numai un divertisment, dar şi o posibilitate pentru toată lumea care vor să se simtă piloţi profesionali, să probeze abilitățile lor de conducere, şi de a concura pentru cel mai bun timp pe pista.

Sarcina noastră este de a oferi vizitatorilor o mulţime de emoții! Academia de Karting vă bucură cu o ofertă specială! Fiecare a doua cursă - doar 59 lei!*

*Promoţia este valabilă doar în zilele de lucru, la karturile solo.

karting grand hall, academia de karting