SPORTLANDIA: cea mai grandioasă reducere al anului

18:03 04/01/2019

Brandurile mondiale de îmbrăcăminte, încălțăminte, echipament sportiv și accesorii, cu o reducere de până la 70%-  aceasta este lichidarea stocului în magazinul sportiv SPORTLANDIA în centrul comercial Grand Hall. Mai ieftin nu va mai fi!

 

 

Tuturor cumpărătorilor  SPORTLANDIA oferă un cadou minunat– bilet la Grand Patinoar, situat lîngă CCA Grand Hall.

спортландия скидки до 70%

Lichidarea stocurilor în magazinul SPORTLANDIA este o oportunitate unică de a achiziționa îmbrăcăminte de marcă și încălțăminte pentru copii și adulți la prețuri ireal de mici.

спортландия скидки обувь

Tot de ce aveți nevoie pentru activități sportive se află în magazinul SPORTLANDIA. Acesta este un magazin sportiv pentru întreaga familie, pentru profesioniști și entuziaști sportivi.

 

De la cele mai simple produse sportive până la cea mai recentă generație de echipamente tehnologice. De la echipamente sportive ieftine la branduri premium, gama oferită vă va impresiona.

sportlandia chisinau

SPORTLANDIA  acordă o atenție deosebită nivelului tehnologic al tuturor produselor oferite. Știm că tehnologiile moderne pot îmbunătăți în mod semnificativ eficacitatea și siguranța sportului.

sportlandia grand hall

Sprijinim hobby-urile pentru copii, programele școlare și sporturile tradiționale.

 спортландия кишинев скидка

Nici un magazin de articole sportive în Moldova nu poate oferi o selecție uriașă de echipamente pentru sport, inclusiv produsele care sunt rareori disponibile, de exemplu cum ar fi cele pentru alpinism.

спортландия купить кроссовки

Cum  să alegem un aparat eliptic pentru pierderea în greutate? Care este cea mai bună bară de perete? Cum să folosiți îmbrăcămintea pentru arderea grăsimilor? Toate întrebările vor fi preluate de consultanții noștri profesionali.

спортландия кишинев товары для спорта

Pentru clienții obișnuiți, există un sistem de privilegii - Programul Club SPORTLANDIA vă permite să primiți bonusuri pe termen lung pentru fiecare achiziție și să le achitați în viitor.

спортландия кишинев купить дети спорт

Vă așteptăm cu întreaga familie în magazinul sportiv SPORTLANDIA, centrul comercial Grand Hall, etajul 3. Grăbește -te bunurile cu astfel de reduceri sunt în stoc limitat.

спортландия гранд холл купить куртку

* Culoarea produsului din fotografie poate difere de culoarea produsului real.

спортландия грандхолл