ССА Grand Hall: premiera brandului italian Golden Lady

12:14 28/09/2017

În magazinul italian multibrand Philippe Matignon şi Sisi are loc prezentarea mult aşteptatei premiere - brandul italian de colanți şi ştrampi Golden Lady, deja în vânzare.

Golden Lady

Brandul Golden Lady este destinat doamnelor care mereu tind sã fie în avangarda modei dar în acelaşi timp sã se simtã confortabil.

купить колготки Golden Lady

Сolecția nouã Golden Lady s-a ales cu o denumire simbolicã "Flirty" ceea ce înseamnã 'cochet'.

Designerii şi creatorii colecției toamnã/iarnã 2017-18 au ales o denumire foarte potrivitã - colanții şi ştrampii Golden Lady ca element a garderobei oferã o notã picantã şi cochetã look-ului de damã.

Originalitatea este mereu în vogã şi acest fapt se atribuie nu doar celor maturi dar şi copiilor. 

Golden Lady atrage o atenție sporitã însuşi procesului de creare a look-ului p/u copii şi produce ştrampi, ciorãpei şi ciorapi înalți cu un design unical ca din poveste.

Modelele respective posedã un design neobişnuit cu culori aprinse şi o sumedenie de print-uri colorate şi strasuri.

Componența în mare parte este bazatã pe bumbac cu adãugarea unei cantitãți mici de materiale sintetice, care oferã elascitatea necesarã, fiabilitate şi o purtare de lungã duratã.

колготки для детей

Producția Golden Lady nu dispare de pe copertele fashion revistelor de top, mai mult ca atât este eroul permanent la filmãri şi fashion review-uri.

Suntem siguri cã şi Dvs veți aprecia frumusețea, design-ul şi confortul Golden Lady la prețuri accesibile. Vã aşteptãm la CCA Grand Hall.

магазин Golden Lady ТРЦ Grand Hall