SPORTLANDIA: vânzare totală până la 70%

11:48 03/08/2020

În magazinul SPORTLANDIA au loc vânzări finale. Toată luna august mărcile mondiale vor avea reduceri de până la -70%. SPORTLANDIA din CCA Grand Hall Vă propune să cumpărati totul!
 

 

Niciun alt magazin de articole sportive din Moldova nu poate oferi o colecție atât de mare de echipamente sportive. Doar în luna august, reduceri de până la -70% - mai ieftine ca acum nu pot fi!

спортландия кишиневспортивные товары

ASICS este liderul mondial în domeniul îmbrăcămintei sportive. Abia acum în magazinul sportiv SPORTLANDIA puteți cumpăra adidași Asics Gel-Excite 6 cu tehnologie excepțională de amortizare GEL la un preț unic - doar 599 lei.

sportlandia chisinauкупить шорты женские

Asics, Columbia, Emporio Armani EA7, Under Armour, Salomon, Merrell, Fila, Kappa -o gamă largă și prețuri cu adevărat impresionante!

MERRELL este brandul principal a încălțămintei pentru toți pasionații de aer liber. Sandalele pentru băieți Merrell M-Hydro Choprock pentru doar 599 lei permit picioarelor să "respire". Suportul pentru instep sprijină arcul piciorului și protejează împotriva impactului.

кроссовки для мальчиковкупить шорты для мальчиков

Alegeți brandurile mondiale, cumpărați la cel mai bun preț și primiți bonusuri ca cadou. Bonusurile SPORTLANDIA sunt foarte profitabile! 1 bonus = 1 leu, iar cu aceste bonusuri puteți plăti până la 30% din costul achizițiilor viitoare *.

купить кроссовки для девочек кишиневспортивный костюм кишинев

Grăbiți-vă - mărfurile cu astfel de reduceri se achziționează foarte repede. Vă așteptăm!

купить рюкзак кишиневспортивный магазин спортландия

Magazinul sportiv SPORTLANDIA este deschis pentru dvs. în CCA Grand Hall în fiecare zi, între orele 9:00 și 21:00.

спортландия кишинев