SPORTLANDIA: reduceri de Anul Nou până la -50%

14:11 05/12/2019

Cel mai mare magazin sportiv din Moldova, SPORTLANDIA, situat în CCA Grand Hall, anunță start reducerilor de Anul Nou până la -50%.

SPORTLANDIA vă oferă cele mai bune branduri sportive mondiale cu o reducere de până la -50%. Este imposibil să refuzaţi o astfel de ofertă!

ждыокишинев спортландия

Alegeţi Columbia, Outventure, Asics, Salomon, EA7, Under Armour, Nike, La Sportiva - tehnologii inovatoare și mișcare fără limite.

спортландия кишиневженский костюм

Alegeți haine și încălțăminte cu materiale membrane Add Dry, Gore Tex, Omni-Tech, Sympatex, Climatec, cu proprietăți impermeabile și permeabile la vapori - confort chiar și în cel mai sever ger.

Părinți, atenție! Când copilul dvs. se joacă mult timp în aer liber în timpul iernii, corpul transpiră intens şi elimină multă umiditate. Această umiditate trebuie îndepărtată, altfel riscul de a răci este mare.

купить детские ботинки кишинев

Alegeți O'Neill, Fila, Kappa, adidas Kids - haine și încălțăminte pentru copii din materiale impermeabile și membrane speciale.

купить куртку девочка

De exemplu, super-lână inovatoare O’Neill este un sistem unic cu mai multe straturi: stratul exterior protejează de vânt și zăpadă, iar stratul interior păstrează căldura și respiră excelent.

купить зимнюю шапку

Și desigur, SPORTLANDIA oferă 1000 de idei pentru cadouri de Crăciun pentru fiecare membru al familiei.

новогодние подарки детиновогодие подарки для любимыхновогодний подарок для женщин

Fiecare dintre clienții noștri devine membru al sistemului unic de bonusuri SPORTLANDIA, datorită căruia puteți plăti până la 30% din costul produselor.

Pentru tine, SPORTLANDIA lucrează în fiecare zi între orele 9:00 și 21:00 în CCA Grand Hall. Vă așteptăm cu toată familia!

спортландия в гранд холе