SPORTLANDIA: rambursăm clienților 100% din prețul de achiziție

11:35 02/10/2020

De ziua sa de naștere, magazinul de sport SPORTLANDIA organizează o promoție fără precedent - rambursăm tuturor clienților 100% din prețul de achiziție pe cardul bonus SPORTLANDIA!

 

Cum functioneaza?

Pasul 1: În perioada 1-31 octombrie 2020, efectuați orice achiziție în magazinul SPORTLANDIA din CCA Grand Hall.

Pasul 2: Înainte de plată, prezentați cardul bonus SPORTLANDIA la casă.

Pasul 3: Vă vom rambursa întregul preț de achiziție cu bonusuri cadou pe cardul dvs. bonus SPORTLANDIA.

Pasul 4: Dacă nu aveți încă un card bonus SPORTLANDIA - efectuați o achiziție cu orice valoare, obțineți un card bonus la casă și 100% a prețului de cumpărare cadou!

спортландия спортивный магазин

Bonusurile cadou sunt foarte profitabile! 1 bonus = 1 lei, iar cu aceste bonusuri puteți plăti până la 30% din costul achizițiilor viitoare*.

IMPORTANT! Bonusurile cadou vor veni pe cardul dvs. a doua zi după achiziție și vor fi valabile până la 15 noiembrie 2020.

купить кроссовки для фитнеса

SPORTLANDIA este considerat pe bună dreptate cel mai mare magazin de sport din Moldova. Are 2000 mp de bunuri penru sport și activități în aer liber.

              

Oferim peste 20.000 de produse sportive și de agrement de la cele mai renumite mărci din lume. Avem echipamente pentru 50 feluri de sport pentru copii și adulți. Sortimentul este cu adevărat impresionant!

купить купальник для бассейна

         Prețurile și sortimentul nostru sunt recunoscute de toți cumpărătorii drept cele mai bune din Moldova. Ați decis deja cum să vă cheltuiți bonusurile cadou?

купить теннисную ракетку

           Pentru dvs., magazinul de sport SPORTLANDIA este deschis de la 9:00 până la 21:00 în CCA Grand Hall, la etajul 3. Vă așteptăm!

*Cu bonus lei nu pot fi plătite bunurile cu reduceri, bunurile „SUPER PREȚ”.

sportlandia grand hall