SPORTLANDIA: o siluetă frumoasă acasă este reală

14:03 13/11/2020

Primul pas spre perfecțiune este o atitudinea pozitivă. Al doilea pas este să vizitați magazinul de sport SPORTLANDIA. Oferim o gamă largă de echipamente pentru fitness și accesorii sportive pentru casă.

Antrenamentele la domiciliu sunt acum foarte populare pentru că mulți trec la munca la distanță. Prin urmare, aveți nevoie de un simulator și accesorii de sport bine alese.

тренажеры спортландия кишиневспортивные гантели гири сэндбэг

Toate echipamentele de exerciții pe care le oferă SPORTLANDIA sunt gândite pe cât posibil pentru un antrenament eficient la domiciliu: antrenament pentru rezistență clasic, scădere eficientă în greutate, un complex pentru sistemul cardiovascular, mod manual pentru auto-antrenament.

кардиотренажеры кишиневкардиотренажеры кишиневкардиотренажеры кишиневспортивные бутылки

Folosiți echipamentul sportiv! De exemplu, ganterele sunt necesare pentru a antrena muschii bratelor si spatelui, deoarece nu sunt suficiente exercitii fizice cu propria greutate. O opțiune bună sunt ganterele pliabile: sunt ușor de asamblat și dezasamblat la greutatea de care aveți nevoie.

 

Cel mai important lucru este că SPORTLANDIA oferă toată această gamă uriașă de echipamente sportive la cele mai mici prețuri din Moldova. Nu veți plăti în exces! Pentru dvs., magazinul de sport SPORTLANDIA este deschis în CCA Grand Hall în fiecare zi, între orele 9:00 - 21:00. Vă așteptăm!

спортивный магазин гранд холл