SPORTLANDIA: ia totul! Reduceri totale! Până la -50%

11:21 23/07/2019

Doriți să cumpărați o bicicletă, un skate sau un scuter pentru jumătate de preț? În magazinul sportiv SPORTLANDIA reduceri de până la 50% la toate transporturile" alternative " pentru copii și adulți.

 

 

Sportlandia compară: ce transport fără motor este mai convenabil?

Ciclism montan. Cel mai popular mod de transport după mașină și libertate totală de mișcare. Și nu contează unde să meargă: într-un deal, pe bulevard sau pe natură-bicicleta va merge peste tot.

sportlandia chisinau

Acordați atenție bicicletei de munte V-brake cu roți de 29 " și 21 de viteze. O opțiune bună pentru patinaj în companie și pentru a vă menține în formă bună.

 

Scutere, croaziere, skateboard-uri. Începând cu primii ani de viață, este important să învățați copilul să-și petreacă timpul în aer liber și în mișcare.

sportlandia кишинев купить велосипедкупить трюковый самокат кишинев, купить самокат молдова

Cu sporturi de joc distractive, care includ Patine cu role, scutere, biciclete și skateboard-uri-va fi simplu și distractiv!

 

Veniți, alegeți și cumpărați o bicicletă, un skateboard sau un scuter de vis la cele mai bune prețuri din Moldova. Pentru dvs., magazinul sportiv SPORTLANDIA funcționează între orele 9: 00 și 21:00 în CCA Grand Hall, etajul 3. Vă așteptăm!

грандхол, гранд холл, grand hall? grandhol