SPORTLANDIA: haine și încălțăminte care te scutesc de căldură

10:11 22/06/2020

SPORTLANDIA vă ajută să supraviețuiți căldura în oraș și în natură. Vă așteptăm în magazinul sportiv SPORTLANDIA din CCA Grand Hall. Acum achiziționarea hainelor” inteligente” este foarte profitabilă!

спортландия кишинев молдова

Organizează-te la un șoping profitabil de vara chiar acum. SPORTLANDIA oferă tuturor clienților săi 3000 bonus lei ,care sunt deja creditați pe cardul bonus SPORTLANDIA a D-ră.

Și dacă nu aveți încă un card bonus SPORTLANDIA, Vă rugăm să veniți la magazinul SPORTLANDIA din CCA Grand Hall. Faceți o achiziție de orice sumă, obțineți un card bonus și 3000 bonus lei ca cadou!

3000 bonus lei este foarte profitabil! 1 bonus = 1 leu, iar cu aceste bonusuri puteți plăti până la 30% din valoarea achizițiilor viitoare *.

спортивный магазин кишинев

Pe zăpușeală nu ne dezbrăcăm , dar ne îmbrăcăm! Hainele și încălțămintea tehnologică din magazinul SPORTLANDIA ne salvează de căldură.

Tehnologia Omni-Freeze Zero Columbia - Reduce temperatura țesăturii, crește evaporarea umidității și creează un efect de răcire.

 

Tehnologia UPF Outventure vă protejează corpul împotriva razelor UV dăunătoare până la nivelul de protecție UPF 50+.

молдова велосипеды

Tehnologia Clima Shield de la Salomon este echilibrul perfect dintre protecție , ventilație și greutatea redusă a încățămintei. Talpa ta “respiră”.

спортмастер кишинев

Cel mai bun divertisment pentru copii pe timp de zăpușeală este, desigur, piscina! Ia costumul de baie și inelul pentru înot și plecă la aer liber!

спортландия спорт молдова

Magazinul sportiv SPORTLANDIA din CCA Grand Hall este deschis de luni până vineri de la 10: 00-16: 00, sâmbăta și duminica sunt zile libere . Vă așteptăm cu toată familia!

спорландия негруцци, спортландия марафон

* Pentru noii clienți SPORTLANDIA 3000 bonus lei vor fi activați pe cardul bonus a doua zi după achiziție.Cu cardul bonus lei nu puteți plăti pentru mărfurile cu reducere sau bunurile care au SUPER PREȚ.

Valabilitatea de 3000 bonus lei este până la 30 iulie 2020.