SPORTLANDIA: Cadouri în onoarea marathonului!

11:02 29/03/2019

Magazinul SPORTLANDIA participă în calitate de partener expo la marathonul Hai Haiduci pe 20 și 21 aprilie. Fiecare fan primeste 1000 lei bonus cadou.* Participanții vor

primi in cadou 3000 lei bonus la procurarea echipamentului.**

spotlandia, sport, nike, adidas md

Cel mai important în pregătire înainte de marathon, este alegerea adidașilor. Anume incălțămintea pentru trail vă va ajuta să protejați picioarele de traume pe traseu.

кроссовки, бег, кроссовки в кишиневе, sportlandia, adidas

 

Tricoul respirabil, leggins elastice și jachetă cu protecție de vânt - este must-have echipamentului dvs. Iar pentru a ușura lucrul picioarelor voastre, puteți alege tălpi interioare anatomice 3feet® Activ de la Sidas.

одежда для спорта, sport, imbracaminte, sportlandia

Bicicleta pentru trail – este ceea ce o să vă aducă Victorie. Iar sticla pentru apă și ruxacul drumeție o sa va ușureze distanța.

bicicleta, sport, велосипеды кишинев

Dacă veniți la marathonul Hai Haiduci pe 20 și 21 aprilie, magazinul SPORTLANDIA o să vă bucure cu 1000 lei bonus.* Iar cei care se hotărăsc să participe, vor primi în cadou 3000 lei bonus** la cumpărarea echipamentului.

Pregăteștete de marathon împreună cu noi!

*În promovare participă adidașii pentru trail, îmbrăcămintea pentru alergat și bicicletele marcate cu stickere in sala de cumpărături

**La prezentarea înregistrării participantului trail marathonului Hai Haiduci 2019 la casa magazinului.

grand hall, sport, adidas, nike