Salomon: sportul este acolo unde se termină asfaltul

15:28 03/05/2018

                  Dincolo de nivelul concurenței, cea mai puternică luptă și cele mai frumoase peisaje ale codrilor vechi, sunt concursurile  Hai Haiduci! by Salomon, unde brandul mondial Salomon a sprijinit sportivii fiind Partener Titular.

            Toate cele 300 de pachete de circuit pentru traseul Hai Haiduci! by Salomon au fost vândute fără urmă. Acest fapt demonstrează că trailrunning a câștigat foarte repede admiratori în Moldova. Legendarul brand din lume, de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii pentru trailrunning- Salomon,  investește fonduri mari, în sprijinul acestui sport extrem, și a sportivilor din Moldova.

Hai Haiduci! by Salomon

         Toți participanții, cicliștii și trailrunnerii au primit de la Partenerul Titular Salomon o reducere de 50%, și certificate bănești, pentru achiziționarea echipamentelor tehnologice în magazinul de firmă Salomon din CCA Grand Hall. 

         De ce celebrii alergători care alcătuiesc echipa de trailrunning din lume, aleg încălțămintea Salomon?

Salomon трейловая обувь

            Abilitatea producătorilor Salomon, și evaluarea strictă a sportivilor profesioniști, permit crearea încălțămintei sportive de cea mai înaltă calitate. Cele mai importante avantaje ale tehnologiilor de încălțăminte Salomon:

Легендарный бренд в мире обуви, одежды и аксессуаров для трейлраннинга Salomon

     Mai devreme sau mai târziu, fiecare trailrunner dorește să participe în maraton pentru a se testa. Un prieten de încredere, la distanța de maraton, va fi echipamentul corect și comod Salomon. Un complect bine ales vă va permite să ajungeți rapid la linia de sosire și să obțineți maximum plăcere.
в фирменном магазине Salomon в ТРЦ Grand Hall

           Salomon vă provoacă la distanță! Vă așteptăm la magazinul de firmă Salomon, Grand Hall, etajul 3. Să aveți antrenamente plăcute, și cît mai multe victorii!

легкая экипировка Salomon в фирменном магазине Salomon Grand Hall