Philippe Matignon, Sisi, Golden Lady: Mega promoție de 8 martie

14:42 06/03/2019

8 martie pentru fiecare femeie este ca o a doua zi de naștere. Cadouri, flori, atenția iubitului și sentimentul cînd te simți unică și specială.

Bărbați, bucurați-vă prietenele, soțiile, mamele, colegele de la locul de muncă, cu colanți subțiri, pentru o rochie de seară, dressuri romantice, cu o bandă elastică elegantă sau colanți fantazy de la Philippe Matignon și Sisi. Și orice femeie căreia i-ați prezentat acest dar se va simți unică și inimită.Colanții sunt un element important și necesar al dulapului  oricărei femei, ceea ce înseamnă că este un dar extraordinar pentru 8 martie.

golden lady, philippe matignon, sisi, grand hall

Dresurile Philippe Matigon merită o atenție deosebită. Acest accesoriu preocupă de mai multe generații mințile bărbaților. Dresurile cu dantelă  demonstrează eleganța, sexualitatea și feminitatea, creșterea sentimentului de încredere în sine și un sentiment de libertate personală.
 

grand hall,sisi,philippe matignon,golden lady


Colanții Golden Lady sunt renumiți pentru calitatea lor excelentă. În gama brandului puteți găsi modele pentru toate ocaziile și pentru orice anotimp.  Nu ratați mega oferta: cumpărînd produsele Philippe Matignon, Sisi, veți obține colanții Golden Lady doar la un leu.


Vă așteptăm la:

Bul. Negruzzi , 2/4 ,CCA Grand Hall, 1 etaj.

Str.Calea Ieșilor,10, centrul comercial Fourshett, etajul 1.

grand hall,golden lady,phillipe matignon,sisi