Philippe Matignon: dresuri italiene - cadou №1 la 14 februarie

16:24 31/01/2018

În magazinul de brand italian Philippe Matignon, situat în CCA Grand Hall, mult-așteptata promoție 1+1=3, dedicată celei mai romantice sărbătoari Ziua Îndrăgostiților - cumpără trei unitati de produs, și plătește doar două*!

            Promoția se răspândește pe toate brandurile italiene, prezentate în magazin - Philippe Matignon, Sisi, Golden Lady: dresuri de lux, colanși facntastici, colanți colorați, șosete cu lurex, golfuri retro.

Philippe Matignon 14 февраля

            Brendul italian Philippe Matignon este renumit în toată lumea - dresuri și colanți de înaltă calitate de lux. Acest atribut invariabil al feminității și eleganței din cea mai bună fibră va da o atingere finală oricărei ținute și un farmec subtil pentru cea ce le îmbracă.

Philippe Matignon 14 февраля

            Printre lucrurile preferate "femeiești" merită de remarcat colanții cu fanteziei italieni Sisi – îndrăzneț, rafinat, luxos, subliniind senzualitatea și sexualitatea posesoarelor lor.

Sisi 14 февраля

            Cele ce cu adevărat apreciază frumusețea și calitatea știu, că dresurile itliene Golden Lady se vor privi formidabil pe picioare și le vor ăprezenta în cea mai bună formă.

Sisi 14 февраля

            Promoția 1+1=3 vă oferă posibilitatea de a procura toate trei branduri italiene Philippe Matignon, Sisi și Golden Lady. Fie ca cadou sau le procurați pentru sine, suntem siguri, că Dumnevoastră și jumătatea veți rămâne încântați. Cu Sărbătoarea - petreceți-o de neuitat!

магазин Philippe Matignon, Sisi, Golden Lady ТРЦ Grand Hall

* În cadou primiți unitatea de produs cu cel mai mic preț