Nike: tendințele noului sezon

15:09 02/09/2019

Noi modele pentru elevi și studenți, care va atrage atenția asupra ta, deja în vânzare în magazinul de brand Nike CCA Grand Hall.

 

Ce poartă în noul sezon școlar 2019-2020?

nike moldova barbati

Tendința Nike nuanțe la modă. Culoarea sezonului este numită coral. În căutarea adidașilor trending, acordați atenție experiențelor NIKE ZOOM 2K

nike chisinau

În tendința Nike pentru extreme.  Nike pe tălpi înalte a crescut la vârful popularității . În tendință - modele voluminoase cu cele mai incredibile sub formă de marcaje. Printre favorite se numără Nike AIR VAPORMAX 2019

cumpara nike

În tendința Nike în stil animal. Iubitorii de animale de imprimare și exotice vor iubi cu siguranță Nike Roshe Run Black din "pielea Dragonului".

nike молдова

Celebrul Nike rămâne întotdeauna la vârf de popularitate. Acest echipament este recunoscut nu numai prin emblemă. Este o simbioză perfectă a modei și Sportului, care în acest sezon are cele mai îndrăznețe contururi.

купить nike кишинев

Ce să poarte în acest sezon-depinde de tine. Dar puteți fi siguri – Nike are o opțiune pentru oricine, cel mai exigent la modă, gust.

купить  найк девочке

Pentru dvs., magazinul de firmă Nike funcționează în fiecare zi între orele 9: 00 și 21:00 în centrul comercial Grand Hall, etajul 3. 

купить рюкзак nike

Vă așteptăm!

nike grand hall, найк гранд хол