Nike: reduceri până la -30% la colecţia Air

10:33 08/11/2019

            Nike este întotdeauna o combinație de tehnologie avansată, calitate, confort și stil.

Colecția Nike Air este prezentată cu o varietate de modele pentru sport și viaţa de zi cu zi. Modelele sunt realizate în diferite culori, se diferă prin comoditate, calitate și identitatea stilului Nike. Reînnoiește-ți garderoba cu articole noi din colecția Nike Air, cu o reducere de până la -30%.

nike, adidas, nike moldova

Nike știe: oamenii care trăiesc în ritmul activ, preţuiesc calitatea, fiabilitate și comoditate. Încălţămintea pentru bărbați trebuie să fie practică și de încredere, deoarece bărbații adevărați sunt energici și activi din natură, iar accentul pus pe lejeritate și rezistență fac din adidașii Nike o soluție excelentă pentru toamnă.

nike chisinau, nike grand hall

Un stil de viață activ în sezonul rece este pur și simplu imposibil fără îmbrăcăminte de înaltă calitate. Hainele Nike Air au o croială anatomică, care ţi se potriveşte perfect și îţi dă libertate în mișcari. Detaliile adaugă comoditate și funcționalitate.

adidas moldova, nike kids, nike air

Vârful popularității acestui sezon este stilul sportiv. Bărbații și femeile apreciază confortul, comoditatea și practicitatea. Adidașii te vor ajuta să te simţi liber, să fii activ, pozitiv și mereu într-o bună dispoziție. Vei merge încrezut înainte, fără disconfort și durere în picioare.

airmax, найк, адидас

Creați-vă un look stratificat cu modele ideale pentru vremea rece. Alegeți cel mai bun cu reducere până la -30% în magazinul de firmă Nike, CCA Grand Hall.

гранд холл, адидас молдова, найк кишинев