Nike: reduceri globale la încălţăminte până la -70%

14:52 17/01/2020

Pentru prima dată! În magazinul de firmă Nike, CCA Grand Hall, reduceri totale la încălțăminte, până la -70% la colecția din 2019. Grăbiți-vă, stocul de mărimi este limitat!

nike, adidas, nike chisinau

Confort și comoditate - acestea sunt două criterii care astăzi sunt principalele în alegerea încălţămintei. Cetățenii moderni preferă adidașii care nu numai rețin căldura și oferă confort, dar, de asemenea, datorită tendințelor moderne, arată foarte elegant și frumos.

nike moldova, nike grand hall

 Brandul Nike este capabil să satisfacă dorințele oricărui client: cât un adult, atât și un copil. De aceea este atât de iubit de adepții stilului sportiv. Combină designul clasic, confortul și amortizarea ușoară. Modelul arată concis și, în același timp, vă permite să vă exprimați individualitatea.

adidas kids, adidas moldova, nike kids

Pe lângă aspectul lor uimitor, adidașii Nike protejează în mod fiabil picioarele de vânătăi. O gamă diversă de culori va atrage iubitorii de austeritate (negru, alb) și expresie (inserții roșii sau albastre pe talpă, logo-uri colorate).

найк кишинев, найк молдова, адидас молдова

 Alege stilul și confortul de la brandul Nike cu o reducere de până la -70%. Pentru tine, magazinul de firmă Nike este deschis în fiecare zi între orele 9:30 - 20:30 în CCA Grand Hall. Vă așteptăm!

найк гранд холл, найк дети