Nike: reducerea principală de vară

09:08 16/07/2018

            Un mix super tare de inovație și design funcțional - în magazinul de marcă Nike în CCA Grand Hall a început reducerea principală a verii. Doar 2 săptămâni, prețurile sunt reduse la 50%..

           

            Nike  - atât de tare și inovator în ceea ce privește designul și tehnologia, care a devenit instantaneu un cult în întreaga lume printre oamenii obișnuiți. 

Nike главная распродажа лета скидки до 50%

            Jocul de proporții și siluete, multistratul și frumusețea materialului în mișcare, materialele de cea mai înaltă calitate și atenția acordată fiecărui detaliu - Nike se străduiește mereu să-și surprindă fanii cu inovații constante.

Nike купить кишинев распродажа лета

            "Ascultăm atletul, studiem mișcările de bază, luăm în considerare nuanțele de antrenament. Datorită cunoștințelor acumulate, creăm încălțăminte și haine sportive, în care orice sportiv se va simți ca un câștigător ", afirmă Julie Igarashi, vicepreședintele de design Nike.

Nike для детей скидки гранд холл

           Nike este o combinație unică de design și funcționalitate. Toate modelele noi sunt testate în mișcare. De exemplu, pentru a crea adidași Nike Free RN, designerii Nike au studiat șase mișcări de bază care se efectuează în timpul orelor în sala de gimnastică - împinge-up, trage-up, fugă, sarituri, și înclinări.

Nike купить кроссовки ребенку кишинев молдова гранд холл

            Atingerea unui confort maxim nu este suficient - atletul ar trebui să arate perfect, frumos, neobișnuit chiar și în timpul celor mai active mișcări. Adidași Nike Nike Free RN este un exemplu ideal.

Nike рюкзак скидки chisinau

                      Acum puteți achiziționa Nike cu o reducere de până la -50%. Vă așteptăm în magazinul de firmă Nike  în CCA Grand Hall  la principala reducere a verei. 

Nike купить chisinau