Nike: numai 10 zile reduceri până la 50%

11:34 21/12/2017

În magazinul de brand Nike, din Centrul Comercial Grand Hall, o ofertă unică pentru fiecare sportiv. Doar 10 zile de reducere până la 50%. Aceasta este cea mai mare reducere a anului care pleacă!

 

Nike la culmea popularității sale. Mulți sunt gata să plătească o sumă rotundă pentru o calitate decentă, confort și comoditate. La urma urmei, sănătatea este principalul lucru. Bucurați-vă de viață, duceți un stil de viață activ - alegeți Nike.

купить кроссовки Nike

Nike creează seturi unice de echipament pentru sport și de zi cu zi. Toate articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte Nike sunt fabricate din materii prime de calitate, ceea ce îl face rezistent la uzură și durabil. Faceți cunoștință cu tehnologiile unice ale companiei Nike.

купить женскую одежду Nike

Tehnologia Dri-FIT controlează umiditatea corpului sub sarcini tensionate. Umiditatea este distribuită corespunzător, iar o suprafață specială o îndepărtează, astfel încât corpul să rămână uscat.

Tehnologia Therma-FIT pentru sport în sezonul rece. Îmbrăcămintea este neobișnuit de ușoară, dar menține căldura perfect.

Tehnologie Clima-FIT, Storm-FIT face îmbrăcămintea sport impermeabilă și gonflabilă. În același timp, evaporarea umedității din corp este eliminată ușor prin membrana țesutului. Ideal pentru vreme umedă.

купить детские кроссовки Nike

Nike are o mulți rău făcători care contrafac producția, fiți atenți și evitați în orice mod posibil, produsele contafăcute. Cumpărați marca Dvs. preferată numai în magazinul de mărcă Nike, care se află în Centrul comercial Grand Hall - suntem responsabili pentru autenticitatea mărcii. Vă așteptăm cu întreaga familie la cea mai mare reducere a anului. Grăbește-te, promoția va dura doar 10 zile!

магазин Nike ТРЦ Grand Hall