NIKE: modele iconice noi 2021

12:00 23/03/2021

Magazinul de marcă NIKE are o nouă colecției de primăvară 2021. Modele uimitoare – totul va fi pe placul tău!

nike moldova

Urmăriți ceea, ce e popular în acest sezon - modele NIKE în care moda și tehnologia se unesc și fac minuni!

nike moldovanike adidasi chisinau

Colecția pentru bărbați este dominată de adidașii Nike Air, ușori, confortabili și eleganți. O paletă proaspătă creează un aspect modern în stilul străzii, în timp ce legendara pernuță Max Air vă menține o mișcareconfortabilă.

nike chisinaunike chisinau

O altă noutate uimitoare este NIKE Air Force 1 Pixel LX, concepută special pentru femei, care ridică stilul la noi culmi. Un nou logo și o talpă interesantă modelează designul modern.

nike chisinaunike chisinau

Adidașii pentru copii și adolescenți sunt inspirați de două modele emblematice Air: Air Max 180 și Air Max 93. O inserție mare Air Max în regiunea călcâiului oferă o amortizare super-moale și o fixare perfectă a piciorului în creștere.

nike moldovanike chisinau

Jambiere cu o tehnologie înaltă, tricouri respirabile, topuri și jachete de vânt pe care doriți să le purtați nu numai pentru antrenament, ci și la petreceri. Toate țesăturile și cusăturile arată ca și cum ar fi fost create în laboratorul viitorului.

 

Vă așteptăm la premiera noii colecții 2021 - magazinul de marcă NIKE din CCA Grand Hall este deschis în fiecare zi până la ora 18:00.

nike chisinau