NIKE: grăbește-te să cumperi la super preț de Black Friday

11:18 19/11/2020

Doar până pe 30 noiembrie în magazinul de marcă NIKE sunt super reduceri de Black Friday. Fii primul - cu astfel de reduceri NIKE se va epuiza ca un fulger!

Pentru prima dată! Adidași pentru bărbați și femei NIKE Revolution 5 la doar 699 lei!

 

Pentru prima dată! Adidașii Nike Pico 5 pentru copii costă acum doar 399 lei! Acestea sunt prețuri unice pentru marca NIKE!

 

Ce simți când auzi cuvântul „NIKE”?

nike moldovanike chisinaunike grand hall

Calitate: NIKE investește mult în cercetare și dezvoltare pentru a vă face să vă simțiți confortabil. Stil: designerii lucrează la unicitatea produsului, astfel încât să ieși în evidență și să te simți special atunci când alegi NIKE.

nike negrutinike adidasiнайк кишинев

Care este secretul, că îmbrăcămintea și încălțămintea NIKE sunt cu adevărat unice?

найк одежда для мальчиковнайк кроссовки для мальчиков

Principalul avantaj al îmbrăcămintei și încălțămintei NIKE este că în timpul producerii sale sunt luate în considerare absolut toate cerințele sportive:

+ Textură plăcută și ușurință datorită utilizării materialelor naturale și hipoalergenice.
+ Croiala anatomică vă permite să nu simțiți disconfort în timpul mișcărilor active.
+ Modelele de iarnă sunt cusute din țesături rezistente la vânt, apă și noroi.
+ Țesătura inovatoare absoarbe întotdeauna excesul de umiditate și îl scoate, astfel încât să nu existe disconfort termic.

найк для девочекнайк купить кишинев

 

Singurul dezavantaj al NIKE constă în faptul, că este adesea falsificat. Prin urmare, pentru a evita un produs contrafăcut, cumpără doar în magazinul de marcă NIKE. Suntem singurul reprezentant oficial NIKE în Moldova.

Magazinul de marcă NIKE este deschis în CCA Grand Hall în fiecare zi, între orele 9:00 - 21:00. Vă așteptăm cu nerăbdare la cea mai mare vânzare a anului!