NIKE: colectie nouă SS18 deja în vânzare

16:02 19/01/2018

Pentru fanii brandului Nike. În magazinul de brand Nike, din CCA Grand Hall a sosint noua colecție mult așteptata SS18 a brandului Nike. Primăvara deja e aici!

NIKE новая коллекция SS18

            În colecția Nike SS18 sunt combinate tehnologiile profesionale sportive și stilul liber urban. Principalul trend «Moda liberă 2018»  schimbați pantofii sau botinele clasice pe o pereche de adidași super comozi Nike SS18. Ținuta Dumneavoastra va arața și mai superb așa!

Image removed.

         

Cele mai renumite tehnologii în încălțămintea Nike SS18:

Air MAX – super amortizarea tălpii pentru un alergat pe asfalt

Air Sole - cameră suplimentară cu gaz comprimat pentru protecție călcâiului.

Duralon - cauciuc foarte ușor pentru talpă.

Nike Air - perna de aer în talpă pentru amortizarea cu arc.

Nike Free - Talpă specială pentru o funcționare maximă naturală și sigură. Creste bine, creste mobilitatea piciorului, ca si cum ai alerga desculți.

Nike Shox - celebra "arcuș" în talpă. Nu numai că stinge lovitura, ci vă "împinge" înapoi.

Zoom Air – amortizare fină, care păstrează maximum senzații de la  alergat.

NIKE новая коллекция SS18

Cele mai renumite tehnologii în îmbrăcăminte Nike SS18.

Clima-Fit - material impermeabil respirabil. Atunci când este cald, elimină căldura excesivă din corp, nu se udă în ploaie. Antreneazăte pe orice condiții meteo.

Dri Fit- Un material ușor, care îndepărtează umezeala din corp, astfel încât să vă simțiți rece la cel mai intens moment de antrenament.

Nike Pro - materialul de tăiere anatomic și compresie, nu blochează mișcările și nu se freacă. Hainele lasă airul să intre, permițând corpului să respire, fără al lăsa să înghețe.

NIKE новая коллекция SS18

            Nike – e situl de viață: liber, dinamic și plin de culori. Creațivă propria imagine stilată, ieși-ți în evidență și mișcați-vă doar înainte. Vă așteptăm în CCA Grand Hall la premiera noii colecții Nike SS18 în magazinul de brand Nike.

магазин Nike ТРЦ Grand Hall