Nike - brand p/u alergare Nr.1 în lume

17:58 28/09/2017

Numai în CCA Grand Hall, în magazinul de firmă Nike, are loc premiera adidașilor legendari Nike Pegasus 34 și hainelor ultratehnologice p/u alergare FW 2017.

Pentru cei care nu își imaginează viața fără alergare, pentru cei care participă la maratoane naționale și mondiale, compania Nike a elaborat adidași speciali Nike Pegasus 34 - inspirați de viteză și visul de a trece peste hotarul posibilităților omenești.

Nike

Nodelul Nike Pegasus 34 este elaborat în exclusivitate pentru a spori rezultatele oricărui sportiv - de la un maratonist profesionist până la un începător care abia învinge primele sale distanțe. Fibrele Dynamic Flywire oferă o așeare strânsă, tehnologia Dynamic Fit - oferă o așezare ideală, iar elementul inserat Zoom Air  oferă amortizare adaptivă, tălpiciul adaptiv Fitstole - toate acestea sunt create pentru noi cu Dvs.

Nike

Mulți se plâng pe faptul că în procesul de alergare hainele nu stau bine, produc rozături pe piele și doar încurcă la prcticarea sportului. Textura din mterial Nike este executată în formă de lame care despică fluxurile de aer pentru a căpăta proprietăți aerodinamice mai performante.  Psihologii sportivi, nutriționiștii, biomecanicii, inginerii - este lista incompletă a celor care participă la crearea încălțămintei pentru alergare și hainelor Nike  Nr.1 în lume.

Limita - este ceea ce există dora în capurile noastre. Vă așteptăm în magazinul de firmă Nike, CCA Grand Hall.

Nike