Nike Black Friday: Prețuri fenomenale la produsele visurilor tale!

10:19 22/11/2017

Sportivii și amatorii stilului sportiv se pot bucura – promoția Black Friday va avea loc din data de 24 până în 26 noiembrie în magfazinul de brand Nike. Aveți doar 3 zile ca să procurați ceia de ce aveți nevoie cu o reducere enormă. Grăbițivă, până la promoție a rămas puțin timp!

 

Doriți să procurați adidașii legendari Nike la un preț bun? Air Max, Cortez, Air Presto, Air Jordan, Air Max Flyknit, Air Vapormax – pentru cei e apreciază calitatea și confortul. Talpa cu amortizație, materii da cea mai înaltă calitate și tehnologii din noua generație, ventilarea tălpii – toate acestea vă așteaptă cu reduceri fenomenale din 24 până în 26 noiembrie în magazinul de brand Nike.

Nu rata fenomenala reducere a sezonului de iarnă 2017, la produsele viselor tale în magazinul Nike.

Nike Black Friday

Black Friday în amgazinul de brand Nike, din CCA Grand Hall – asta e ceia ce ați așteptat atît de mult! În aceste zile shopagolic-ii vor alerta la magazin nu doar pentru a procura produsele necesare dar și cadouri pentru sărbătările de iarnă. Răsfățațivă pe sine și cei dragi cu mega-reduceri la asortimentul echipamentului de iarnă.

Nike Black Friday

În ciuda faptului că preferatul de toți brandul Nike regulat organizează promoții și reduceri, Black Friday are loc o dată pe an, iar cel mai bun mod de a avea timp să cumpărați toate modelele pe care le doriți este să veniți la magazin primul dimineața! Prețurile pentru absolut toată gama de echipamente de iarnă pentru cea mai intensă pregătire vor fi reduse incredibil.

Nike Black Friday

Tricouri, jachete, hanorace, adidași - gama este minunată. În zilele de Black Friday puteți cumpăra toate acestea la cel mai mic preț. Nu mai există o întrebare "ce să purtați" atunci când mergeți la alergat sau o plimbare obișnuită, la sala de sport sau la terenul de sport.

Modelele legendare de îmbrăcăminte și încălțăminte de iarnă Nike sunt concepute pentru a crea o imagine stilată. Proporțiile perfecte ale siluetelor rezonează cu frumusețea mișcării și a materialelor tehnologice. În Nike, ești întotdeauna în centrul atenției!

Nike Black Friday ТРЦ Grand Hall

Grăbește-te! Reducerile de Black Friday, Nike sunt valabile doar în perioada 24-26 noiembrie la Grand Hall. Reușiți să cumpărați cea mai bună îmbrăcăminte și încălțăminte sportivă contemporană cu reducere maximă!