NIKE: articole noi de toamnă sunt deja în vânzare

10:33 23/10/2020

Există lucruri cu care Nike se mândrește. Magazinul de marcă Nike din CCA Grand Hall, are o nouă colecție. Sunt reeditate bestseller-uri legendare cu celebrul „swoosh”.

Nou! Modelul iconic pentru alergare inspirat de anatomia umană - Nike Air Max 95 Essential.

 

Un alt bestseller este Nike Tech Fleece.

Apărută pentru prima dată în colecția toamnă 2013, linia de îmbrăcăminte funcțională Nike Tech Fleece a atras imediat atenția fanilor sportului.

nike chisinaunike grand hall

Țesătura Nike Tech Fleece cu 2 straturi este special țesută cu o densitate maximă. În procesul țesutului, se formează o capsulă de aer, care nu permite ieșirea căldurii corpului, iar frigului de afară să pătrundă în interior sub haine.

Economisirea căldurii este esențială, dar ce zici de transpirație în timpul antrenamentelor intense? Și această problemă a fost rezolvată - structura capilară a țesăturii Tech Fleece permite absorbția eficientă, lăsând corpul uscat.

nike moldovanike adidasi pentru fetei

Nike a rezolvat problema trecerii de la un anotimp la altul cu tehnologiile inovatoare. Nike Tech Fleece a devenit imediat nu doar o parte esențială a ținutei pentru sportivi, ci și un atribut al culturii hip-hop al tinerilor.

nike grand hall

Vă așteptăm cu nerăbdare la Premiera de toamnă a celor mai de top modele Nike. Pentru dvs., magazinul de marcă Nike este deschis în fiecare zi în CCA Grand Hall între orele 9:00 - 21:00.

nike grand hall