Nike: adidașii de top pentru vara fierbinte 2020

16:03 09/07/2020

Magazinul Nike din CCA Grand Hall bate toate recordurile pentru noile sosiri de adidași. Pentru copii și adulți, pentru sport și stradă - magazinul este literalmente plin cu modele de top penru vara 2020.
 

 

Legendarul model NIKE AIR ZOOM PEGASUS 36 din noua versiune vă va permite să vă „întindeți aripile”.

nike кишинев

Partea superioară din plasă asigură o aerisire îmbunătățită, iar două inserții Zoom Air creează o amortizare în timpul alergării. Proeminența talpii îmbunătățește tracțiunea atunci când mergeți pe urcuș.
 

nike chisinauнайк nike chisinaunike women kids

Și încă o noutate uimitoare - adidașii NIKE JOYRIDE DUAL RUN. O nouă amortizare revoluționară sub formă de bile de spumă sub talpă, care îi repetă forma, oferind o elasticitate unică. Greutatea adidașilor este de numai 227 g.

nike women kidsnike adidasi pentru feteinike chisinau

Adidașii ideali de vară trebuie să fie confortabili, să aibă un sistem de aerisire perfect și o greutate nesimțită. Toți adidașii din această colecție dețin doar aceste caracteristici.

panda

De ce pentru copii ar trebui să cumpărați adidași NIKE? În primul rând, sunt foarte ușori. În al doilea rând, dețin unul dintre cele mai verificate sisteme de amortizare, care va proteja picioarele copiilor de încărcături. În al treilea rând, au o aerisire perfectă. Și un design formidabil!

найк nike chisinau

Noua colecție de adidași este atât de cool încât chiar și fără reclamă va fi vândută cât vei clipi din ochi. Și dacă dorești ca toată lumea să fie cu ochii pe tine, NIKE ar trebui să fie preferata ta.

Pentru Dumneavoastră, magazinul brandului Nike este deschis în fiecare zi între orele 9:00 și 21:00 în CCA Grand Hall, etajul 3. Vă așteptăm cu drag!

найк гранд хол, nike chisinau