Întîlnim noua colecție Nike FW18

15:27 19/10/2018

Nike a combinat stilul,confortul și buna dispoziție într-o singură colecție. Acum tot ceea ce este la modă este, de asemenea, în mod necesar confortabil. Vă așteptăm în  magazinul de firmă Nike, CCA Grand Hall, etajul 3.

 

nike

Marca sportivă Nike produce zeci de mii de perechi de încălțăminte, precum și echipamente sportive și îmbrăcăminte casual pe an. Adidașii Nike Air Max, Pegasus, Force, Pre Love sunt adidași perfecți pentru uzul zilnic. Datorită aspectului concis, dar in acelasi timp, spectaculos, va fi usor combinat cu orice haină.

 

nike

Jachetele călduroase Nike Windrunner Down Fill, din puf de rață, vă vor proteja în mod fiabil de vânt și precipitații și deasemenea vă vor încălzi excelent în condiții reci și în condiții meteo nefavorabile.

 

nike

În plus în afară de încălțăminte  și echipamente, magazinul Nike vă oferă și cele mai noi modele de genți sportive ,care sunt potrivite atât pentru antrenament cât și pentru uzul zilnic, iar la rândul său acestea vor deveni accentele must-have ale imaginii la modă a noului sezon.

Sportul reprezintă atingerea obiectivelor.Vă așteptăm la magazinul de mărci Nike, în CCA Grand Hall, etajul 3.

 

nike