Grupul internațional de companii Sportmaster vine în Moldova

10:03 23/07/2018

           Sportmaster - liderul absolut al CSI printre magazinele pentru activități sportive. Deasemenia acesta este printre primii 10 în lume din lanțurile sportive care activează cu comerț cu amănuntul. În curînd în Moldova - o franciză unică SPORTLANDIA de la SPORTMASTER!

           

          SPORTLANDIA – va deveni cel mai mare supermarket sportiv din Moldova, care va oferi produse multibranduri pentru diferite sporturi, activități în aer liber ,pentru întreaga familie și consumatori cu diferite nivele de pregătire. Suprafața de 2000m2,vă va permite să colectați într-un singur loc o selecție vastă de bunuri și să creați pentru dvs. cele mai confortabile condiții de cumpărare.

SPORTLANDIA станет самым большим в Молдове спортивным супермаркетом

            SPORTLANDIA face sportul accesibil fiecăruia!  Fiecare cumpărător este un sportiv, fiecare achiziție este un pas către o națiune sănătoasă. Noi aducem sportul pentru fiecare  - la scară națională!

SPORTLANDIA самой большой в Молдове спортивный супермаркет

           SPORTLANDIA - lideri ai industriei sportive într-un singur loc. Pentru clienții noștri - o ofertă exclusivă de branduri sportive și outdoor cu renume mondial- Columbia,  Merrell, Asics, adidas, Nike, Reebok, Salomon, Speedo, Under Armour, Molten, Colmar, Outventure, și altele. Garantăm ca clienții SPORTLANDIA nu vor plăti in plus pentru marcă.

SPORTLANDIA спортивный супермаркет кишинев молдова купить

            SPORTLANDIA - ne vom bucura să vă vedem in echipa partenerilor noștri. Dacă sunteți Furnizor sau Producător de produse pentru sport și un stil de viață activ, sunteți interesați de extinderea pieței de vânzări și de creșterea vânzărilor, vom fi bucuroși să cooperăm cu dvs.

SPORTLANDIA гранд холл

           

           Urmăriți  știrile SPORTLANDIA aici - deschiderea celui mai mare supermarket sportiv SPORTLANDIA va fi un eveniment unic în Moldova!

 

SPORTLANDIA moldova chisinau

            

SPORTLANDIA grand hall