Grand Patinoar – cea mai bună odihnă pentru toată familia

10:01 22/12/2017

Fără orice îndoială putem spune că Grand Patinoar din fața Centrului Comercial Grand Hall – este cel mai frumos patinoar în aier liber, fără de care este greu să îți închipui iarna în capitală.

самый красивый каток

În noul sezon la Grand Patinoar vor fi învățați să patineze toți de la mic la mare.

Doar la Grand Patinoar găsiți un echipament de joacă util: "Focă" pentru copii de la 1 an, "Pinguini" pentru copii de la 3 ani, "Om de zăpadă" pentru adolescenți și maturi.

Micuțul Dumneavoastră are doar un anișor așezațil pe Foca veselă și oferiții o călătorie frumoasă pe gheață. Sunteți pentru prima oară pe patine într-o vârstă înaintată? Omul de zăpadă vă va ajuta să faceți primii pași pe gheață. Noi vom avea grijă de fiecare vizitator al patinoarului.

игровые помощники фигуристов

Micuții la Grand Patinoar sunt foarte iubiți – antrenorii cu experiență vor învăța copii de la 2 ani să facă minuni pe gheață. Și maturilor li se va acorda nu mai puțină atenție – antrenorii vă vor învăța elemente din dansuri sportive și de bal pe gheață.

grand patinoar кишинев

Grand Patinoar face tot posibilul pentru ca patinajul să fie accesibil pentru toți. Doar la noi copii* și pensionarii* patinează gratuit. Fie ca bunicii, bunicile și nepoțeii să petreacă mai mult timp împreună – deoarece acestea vor fi cele mai plăcute amintiri din copilărie.

COPIII* PENSIONARII* PATINEAZĂ GRATUIT

Gheață perfectă, muzică bună, cele mai noi patine Fila, băuturi ferbinți aromate și mâncare gustoasă, parcare încăpătoare – cea mai bună posibilitate de ați crea o dispoziție de sărbători.  Vă așteptăm cu drag cu toată familia la Grand Patinoar la CCA Grand Hall!

каток кишинев молдова

*Copii până la 6  ani, Pensonarii de la 60 ani.