Grand Hall: Salomon – lider mondial în echipament pentru iarnă!

10:49 10/11/2017

Compania Salomon cucerește Alpii francezi din  anul 1947, de aceia dacă preferați, natura și căutați aventuri în loc de alergatul în săli de sport, atunci Salomon este alegerea ideală.

Un echipament pentru iarnă practic și ușor pentru turism activ – este conceptul de bază al brandului Salomon. Utilizând tehnologii inovaționale, permite producerea modelelor, care oferă posibilitatea de a primi satisfacție de la sporturi în natură.

 

Tehnologii progresive Salomon:

  • GORE-TEX – clima-control, previne creșterea temperaturii și umidității în interiorul încălțămintei atunci când este cald și activitatea este ridicată, eliminând posibilitatea pătrunderii umidității din afară. Regimul de temperatură este balansat, de aceia picioarele Dumneavoastră mereu sunt în confort;
  • Clima Salomon Waterproof – protecție garantată împotriva umedității. Fanii turismului activi în alergare au nevoie de o protecție completă împotriva umidității, combinată cu flexibilitate și greutate redusă;
  • Tehnologia Advanced Skin SHIELD – protejează de ploaie, zăpadă și vânt, iar materia respirabilă absoarbe radiația termică a corpului și umiditatea excesivă;
  • SEAMLESS Technology – tehnologie care lipește materiile fără cusături, care este folosită în producerea sacilor pentru dormit când stratul superior al materialului este legat de pereții despărțitori interiori ai separatoarelor de puf. Datorită absenței perforării țesutului cu acul, se asigură cea mai bună izolare termică și de umiditate.
Salomon echipament de iarna

Salomon dăruiește oamenilor posibilitatea de a face sport în natură, șă îmbunătățească rezultatele sale și să se bucure de contactul cu natură. Într-o societate în care viteza și stresul le dictează condițiile, oamenii au mai puțin timp pentru jocuri și contactul cu natura. Nu întârzia. Este timpul să jucați și să câștigați!

Salomon echipament de iarna

Echipamentul din generația nouă Salomon, ajută la descoperirea individualității fiecărei persoane atunci când face sport. Toată viața noastră – este o joacă. Jucați pentru satisfacție, jucați după reguli.

Salomon echipament de iarna

Nu-ți fie frică să schimbi regulele, pentru a primi satisfacșie de la natură. Fii curioși, jucăuși și optimiști, dar în același timp  concentrați, țintiți și pasionați de ocupația sa. Fiți plini de sete de viață și bucurați-vă de oportunitățile pe care vi le oferă.

Salomon только в ТРЦ Grand Hall

Viața e plină de bucurie și noi posibilități. De aceia Salomon nu a încetează să producă, să dezvolte și să ofere idei noi, chiar dacă aceasta dictează noi reguli ale jocului!

Produsele Salomon sunt accesibile în magazinul de brand Columbia CCA Grand Hall etajul 3.