Grand Hall: Premiera mărcii italiene Emporio Armani Men

10:13 13/10/2017

În priemieră în CCA Grand Hall, premiera faimoasei linii Emporio Armani Underwear Men, a legendarei case de modă Giorgio Armani. Invităm toți admiratorii stilului casual să aprecieze echilibrul eleganței stricte a designerului legendar.

Emporio Armani Underwear Men

Lenjerie intimă pentru bărbați Emporio Armani ideal se potrivește pentru reprezentanții eleganți și curajoși ai sexului puternic, care apreciază în mod deosebit confortul și rafinamentul în fiecare detaliu. Linia de lenjerie pentru bărbați atrage atenția printr-un stil discret, dar elegant, cu o siglă de marcă neschimbată. De asemenea, lenjeria de corp Underwear Men include maiouri și tricouri în vogă.

Designerii companiei urmăresc cu atenție tendințele modei. Combinând eleganța și senzualitatea, maeștri crează colecții care satisfac cerințele clienților lor. Modelele subliniază perfect demnitatea figurii, permițând bărbaților să se simtă încrezători.

Emporio Armani Underwear Men

Lenjerie de corp Emporio Armani Men - nu este numai stil și calitate, ci și confort. Bumbacul natural este folosit ca material de producție. La bumbac se adaugă o cantitate mică de sintetice, ceea ce face ca lenjeria să fie mai durabil și mai elastică. Datorită țesăturilor naturale și moderne, se așează bine, se întinde perfect și nu se deformează.

Emporio Armani Underwear Men

Colecția Emporio Armani Underwear Men este lenjeria de corp, la care este plăcut să te uiți, plăcut să o porți și plăcut să o dezbraci.

Vă așteptăm în CCA Grand Hall! Produsele brandului Emporio Armani Men sunt prezentate în magazinul de firmă Pal Zileri (etajul 3) și în magazinul Cotonella (etajul 1).

ТРЦ Grand Hall Emporio Armani Underwear Men