Grand Hall: deschidera mult așteptată a «Grand Patinoar»

16:22 24/11/2017

Patinoarul "Grand Patinoar" din CCA Grand Hall se pregătește pentru un nou sezon. Iar aceasta înseamnă ce încurând va avea loc deschiderea mult așteptată!

 

În acest sezon pe vizitatării «Grand Patinoar» îi așteptă o mulțime de surprize plăcute – intrare gratuită pentru pensionari* și copii*, noi patine și ajutori ai patinatorului-foca pentru cei mai mici patinatori, bilete electronice afisha.md. Iar inima «Grand Patinoar» va fi pomul de Crăciun de 15 metri și multe instalări ca din povești pentru o sesiune foto de Crăciun de neuitat.

Grand Patinoar

Cel mai important eveniment din sezonul 2018 va fi deschiderea școlii de patinaj artistic pe «Grand Patinoar». Sub supravegherea antrenorilor profesioniști copii și maturii, deja după prima lecție vor poseda abilitățile și tehnicile de bază a patinajului.

школа фигурного катания

Și, bineânțeles, ne-am gândit la cei mai mici vizitatori ai «Grand Patinoar», care visează să patineze, dar nu pot singuri. Puneți bebelușul pe foca ajutor și oferiții o aventură magnifică pe gheață.

прокат игровых помощников фигуриста

Foarte curând, «Grand Patinoar» din Grand Hall își va deschide porțile pentru a doua oară. Pentru Dumneavoastră, am ales cel mai bun! Urmăriți știrile noastre pe grandhall.md și facebook Grandhall.md.

Grand Patinoar