Grand Hall: Cele mai bune cadouri pentru 14 februarie doar la noi!

03:33 14/02/2017

14 februarie – cea mai romantică sărbătoare din an! Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților Centrul Comercial Grand Hall a pregătit o multitudine de promoții, cu ajutorul cărora veți putea nu doar să alegeți cele mai perfecte cadouri, dar și să petreceți cea mai memorabilă zi din viață.

каток

De Ziua Îndrăgostiților cele mai fierbinți întâlniri doar la Grand Patinoar. Faceți declarații de dragoste sau cereri în căsătorie, oferind emoții de neuitat!

Бомба скидки 14 февраля

Și de această dată BOMBA îți vine în ajutor cu o superpromoție. Procură cele mai utile daruri pentru tine și cei dragi sufletului tău.

купить колготки

Sunteți în căutarea unui cadou seducător care va reflecta profunzimea sentimentelor voastre? Senzuali și provocatori dresurile de la Philippe Matignon&Sisi vor aduce emoții noi în relația voastră.

купить белье скидки

Magazinul italian de lenjerie intimă Cotonella oferă soluții ideale de cadouri pentru toată familia. De Ziua Îndrăgostiților - ofertă specială pentru fashion colecția de lenjerie intimă și tricotaj. Atenția și grija voastră va fi cu siguranță apreciată.

скидки подарок на день влюбленных

În toiul celei mai romantice sărbători, magazinul Parfum Lux vine cu o superofertă incitantă, pe care la sigur nu o veți putea refuza. Doar de 14 februarie reducere de 14% pentru tot!

новая коллекция adidas

Niciun fel de bomboane sau ciocalate în această zi. Doar cadouri importante din noua colecție SS17 Nike și Adidas. 

купить кроссовки Nike

În cazul în care ați decis să petreceți această zi împreună cu familia, nu uitați să vizitați menjaeria tactilă Baby Zoo, unde veți descoperi o pereche de maimuțe îndrăgostite. Privindu-i, copilul dumneavoastră va descoperi încă o specie de mamifere din regnul animal.

Baby Zoo

Vă invităm să petreceți cea mai romatică zi în Centrul Comercial Grand Hall, bd. Negruzzi 2/4. Vă așteptăm!

14 февраля  Grand Hall