EMPORIO ARMANI EA7: colecția SS’19 deja în vânzare

11:18 16/05/2019

Noua colecție de vară EA7'19 este o adevărată sărbătoare a stilului sportiv și a designului inovator. Hit-ul sezonului: în paleta de culori a colecției, cele mai la modă din această vară sunt gri, albastru adânc și neon.

Cultul italian strict chic și materiale de înaltă tehnologie este noua colecție Emporio Armani EA7. Este un brand pentru oameni activi, atletici, energici, care aleg ritmul rapid al vieții și sunt întotdeauna dornici de mai mult.

ea7, grand hall, armani, armani men

Cel mai popular element al dulapului pentru bărbați — Polo și tricouri: soluția perfectă pentru cei care preferă confortul, caracterul practic și stilul. EA7-eleganța sportivă a lui Giorgio Armani.

armani barbati, armani chisinau, armani moldova

Stilul legendar EA7 combinat cu materiale tehnologice de înaltă calitate - colecția atrage atenția prin imprimare logo-ul și detaliilor relevante.

ea7 chisinau, ea7 grand hall, ea7 men

Modelele de înaltă calitate EA7 reprezintă dragostea ta faţă de sport. Acestea sunt ideale pentru antrenamente, activități în aer liber și garantează o libertate maximă în mișcare.

еа7 кишинев, гранд холл армани

Tendințele vorbesc de la sine: îmbrăcămintea sportivă depășește sala de sport și devine un element esențial al dulapului stradal. Și dacă sunteți un fan al acestui stil-alegeți marca mondială EA7, subliniați statutul dvs.

Pentru dvs. lucrăm în fiecare zi de la 9:00 la 21:00 în CCA Garnd Hall, etajul 3. Vă Așteptăm!

гранд холл кишинев, адидас молдова, найк кишинев