EA7 Emporio Armani: – 30% la collecție FW 18/19

15:53 28/12/2018

Sport, energie, dinamism și pasiune! Întîlniți noua colecție EA7 cu o reducere de -30%! Îmbrăcăminte exterioară, treninguri elegante, hanorace, tricouri și, desigur, accesorii  moderne. Te așteptăm în CCA Grand Hall!

Cunoașteți noua colecție de bărbați FW 18/19. Datorită esteticii urbanăe a produselor,aceasta va sublinia individualitatea proprietarului și îi va permite să-și demonstreze unicitatea, fără a-și schimba propriul stil.

EA7 Emporio Armani: – 30% на коллекцию FW 18/19


Purtați tot ce vă place, combinând îmbrăcămintea casual cu uzura de seară! Noua colecție de iarnă prezintă interesele generațiilor tinere care respectă tradițiile și codurile de îmbrăcăminte, dar iubesc să combine severitatea și strălucirea.

EA7 Emporio Armani: – 30% на коллекцию FW 18/19


Linia sportivă de la Giorgio Armani este un stil modern și relevant care accentuează individualitatea fiecărei persoane. Design-urile și țesăturile sportive se îmbină cu logo-urile, detaliile și culorile la modă pentru a crea o interfață perfectă între modă și sport. În noua colecție de FW 18/19 Emporio Armani, puteți alege exact modelul care se potrivește imaginii și stilului tău de viață.

EA7 Emporio Armani: – 30% на коллекцию FW 18/19

 Îmbrăcămintea sport EA7 ocupă un loc demn printre moda stradală și petreceri pline de farmec.

EA7 Emporio Armani: – 30% на коллекцию FW 18/19


Nu pierdeți ocazia de a achiziționa haine originale de la brandul mondial EA7 Emporio Armani cu o reducere de 30%! Numai în CCA Grand Hall, etajul 3.